Politica de confidențialitate

Bine ați venit pe pagina politicii de confidențialitate a ro-meds.com. Compania noastră se angajează să asigure cel mai înalt nivel de protecție a datelor dumneavoastră personale. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale.

1. Colectarea și utilizarea informațiilor

1.1 Informațiile pe care le colectăm

Putem colecta diverse tipuri de informații, inclusiv, dar fără a ne limita la:

Informații personale: Numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte detalii de contact necesare pentru a procesa comenzile și pentru a vă contacta.

Informații privind achizițiile: Detalii despre comenzile dvs., inclusiv articolele selectate și valoarea achiziției.

Informații tehnice: Informații despre dispozitivul dvs., adresa IP, browserul utilizat și alte date tehnice atunci când interacționați cu site-ul nostru web.

Informații de utilizare: Date despre modul în care utilizați site-ul nostru, inclusiv vizualizările de pagini, produsele și serviciile cu care interacționați.

1.2 Cum folosim informațiile dvs.

Utilizăm informațiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

Procesarea comenzilor și asigurarea livrării bunurilor.

Furnizarea de servicii și asistență de calitate.

Personalizarea experienței dvs. pe site și furnizarea de informații relevante.

Analizarea tendințelor de utilizare, îmbunătățirea funcționalității site-ului și asigurarea securității.

2. Protejarea datelor dvs. personale

Luăm toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dvs. personale. Aceasta include protecția împotriva accesului neautorizat, folosind criptarea și alte tehnologii de securitate.

3. Dezvăluirea către terțe părți

Nu dezvăluim datele dvs. cu caracter personal către terți fără consimțământul dvs, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege.

4. Drepturile și opțiunile dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor sau puteți seta preferințele pentru mesajele publicitare.

5. Actualizări ale politicii

Este posibil să actualizăm această politică de confidențialitate din când în când. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificările.

6. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactati la [email protected].

Vă mulțumim că aveți încredere și că ați ales ro-meds.com!